Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας ( ΟΓΕ )στα πλαίσια της έκφρασης αλληλεγγύης προς τους μετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται αυτό το διάστημα στην Ειδομένη του Κιλκίς, ξεκινάνε τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.


Οι Σύλλογοι και οι Ομάδες Γυναικών Κεντρικής Μακεδονίας μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας ( ΟΓΕ )στα πλαίσια της έκφρασης αλληλεγγύης προς τους μετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται αυτό το διάστημα στην Ειδομένη του Κιλκίς, ξεκινάνε τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.
Τα είδη θα δοθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στην ΕΙΔΟΜΕΝΗ.

Τα αναγκαία σ’ αυτή τη φάση είδη είναι:
ΝΕΡΟ, βρεφικές κρέμες έτοιμες σε γυάλινα βαζάκια, ατομικοί χυμοί, πάνες για μωρά, γάλατα εβαπορέ σε μικρή συσκευασία, κρουασάν, φρυγανιές, ξηροί καρποί, μπισκότα, ξυραφάκια, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτιά υγείας, οινόπνευμα, πλαστικές συσκευασίες για τις μερίδες φαγητού, πλαστικά πιρούνια και κουτάλια, σαμπουάν, σαπούνια, κονσέρβες με έτοιμα φαγητά.

Καλούμε κάθε γυναίκα, εργαζόμενη, αυτοαπασχολούμενη, αγρότισσα, νέο και νέα, να συμβάλει σ’ αυτή την προσπάθεια δείχνοντας και μ’ αυτό τον τρόπο την αλληλεγγύη του στους μετανάστες και τους πρόσφυγες, απομονώνοντας το ρατσιστικό δηλητήριο που καλλιεργείται, και αναδεικνύοντας ότι αιτία των δεινών των λαών που οδηγούνται στην προσφυγιά είναι οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι, οι ΝΑΤΟϊκές και ευρωενωσιακές επεμβάσεις στις χώρες αυτών των ανθρώπων.

Η συλλογή των ειδών θα γίνεται με ευθύνη του κάθε συλλόγου και θα συγκεντρώνονται  ανατολικά της Θεσσαλονίκης στο Σύλλογο της ΤΟΥΜΠΑΣ και Δυτικά στο Σύλλογο ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ.
Οι Σύλλογοι της Κεντρικής Μακεδονίας να φέρουν τα είδη στο ΓHΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ. Το ραντεβού θα είναι στις 9:00 το πρωί.


Τηλέφωνα επικοινωνίας για την Καλαμαριά: 6993757545, 6932737353

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.