Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Μήνυμα προς την ηγεσία της ΓΣΕΒΕΕ προς τους καπηλευτές των αγώνων: Αιδώς Αργείοι!!!!!

Μήνυμα προς την ηγεσία της ΓΣΕΒΕΕ προς τους καπηλευτές των αγώνων: Αιδώς Αργείοι!!!!!

oaee14_0Η εμφάνιση των ξεπουλημένων “ηγετών” της ΓΣΕΒΕΕ φυσικό ήταν να προκαλέσει την αγανάκτηση των συγκεντρωμένων ΕΒΕ, έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΕ στην χθεσινή κινητοποίηση της ΠΑΣΕΒΕ Παρασκευή 1 Αυγούστου 2013.

Αντιμετωπίστηκαν βέβαια με τον τρόπο που τους χρειάζεται. Με απαξιωτική συμπεριφορά από όλους, ένιωσαν για κάλά τι σημαίνει να είσαι ανεπιθύμητος, τι σημαίνει να γνωρίζουν όλοι το ρόλο σου.

Άνθρωποι δίχως τσίπα, καθώς είναι, προσπάθησαν να καπηλευτούν της κινητοποίηση για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή του, συμμετέχοντας στη συνάντηση των εκπροσώπων  της ΠΑΣΕΒΕ με την διοικητή του ΟΑΕΕ.

Οι Εχθροί του ταξικού συνδικαλισμού, καιροσκόποι, ο πρόεδρος Καβαθάς και ο Γεν. Γραμματέας Σκορίνης, στολίστηκαν με τα ρόζ πουκαμισά τους και ήρθαν να πάρουν μερίδιο από τον αγώνα άλλων.

Τέτοιοι ήταν πάντα, τέτοιοι θα είναι πάντα. Στο χέρι το δικό μας είναι να τους απομονώσουμε και να τους πετάξουμε έξω από τον υγειή ταξικό συνδικαλισμο.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΣΕΒΕ έβγαλε Δελτίο Τύπου καταγγέλοντας τους.

Δείτε την κι ΕΔΩ σε PDF

πασεβε

ΑΘΗΝΑ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το θράσος της συμβιβασμένης ηγεσίας της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., δεν έχει όριο.

Δεν φτάνει που δεν παίρνουν καμιά πρωτοβουλία αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση, με περίσσια θρασύτητα Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε εμφανίστηκαν στην κινητοποίηση που οργάνωσε η Π.Α.Σ.ΕΒΕ και πήραν μέρος στη συνάντηση με τη Διοικητή του ΟΑΕΕ.

Με τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες προσπαθούν να καπηλευτούν τις πρωτοβουλίες του Αγωνιστικού – Αντιμονοπωλιακού κινήματος και να κρύψουν τη «γύμνια» τους.

Είναι επιζήμιοι για τα συμφέροντα των αυτοαπασχολούμενων.

Είναι καθήκον όλου του συνδικαλιστικού κινήματος να τους απομονώσει, να τους τιμωρήσει και να τους καταδικάσει.

 

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Α.Σ.ΕΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.