Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Κάλεσμα στην παναττική στάση εργασίας στο Δημόσιο στις 19 Σεπτέμβρη για την αντιδραστική αξιολόγηση

Από παλαιότερη κινητοποίηση στο Δημόσιο
Από παλαιότερη κινητοποίηση στο Δημόσιο

ΠΑΜΕ

                           

Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα να πάρουν μαζικά μέρος στην παναττική στάση εργασίας την Τρίτη 19 Σεπτέμβρη (12.30μ.μ. ως τη λήξη του ωραρίου) και στη συγκέντρωση που διοργανώνουν συνδικάτα του χώρου στη 1 μ.μ. στην Ομόνοια και στην πορεία στη Βουλή απευθύνει η ΕΓ τουΠΑΜΕ.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ σημειώνει:
«Τόσο η αξιολόγηση των προηγούμενων κυβερνήσεων, όσο και της σημερινής ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει αντιδραστικό χαρακτήρα, επιτίθεται στους δημόσιους υπαλλήλους επιδιώκοντας την υποταγή τους και στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικής λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών, στην παράδοση ολόκληρων τομέων και υπηρεσιών στους ιδιώτες. Αυτή η αντιδραστική αξιολόγηση ήταν πρόταση και των ηγεσιών σε ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ ΟΤΑ.
Η καθολική συμμετοχή στον αγώνα, με όλες τις μορφές της μαζικής πάλης και με την "αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης" είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την ακύρωση στην πράξη της τροπολογίας Γεροβασίλη.
Να δυναμώσει ο αγώνας γιατί η αξιολόγηση αφορά όλους τους κλάδους του Δημοσίου.
Καλούμε επίσης τα σωματεία και τις ομοσπονδίες:
  • Να γίνουν ενημερώσεις, συζητήσεις σε όλους τους τόπους δουλειάς, Γενικές Συνελεύσεις σε όλα τα Σωματεία, με κεντρικό θέμα το νέο πακέτο των αντιλαϊκών μέτρων της γ' αξιολόγησης, το ξεπάγωμα των μισθολογικών κλιμακίων, τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και όλα αυτά σε συνδυασμό με τον αγώνα ενάντια στην “αξιολόγηση”.
  • Να παρθούν αποφάσεις συμμετοχής στη στάση εργασίας της Τρίτης 19 Σεπτέμβρη και αποφάσεις κλιμάκωσης του αγώνα με όλες τις μορφές, σε όλα τα επίπεδα.
Όλοι την Τρίτη 19 Σεπτέμβρη στη στάση εργασίας (12.30 - λήξη ωραρίου) και στη συγκέντρωση συνδικάτων του Δημοσίου στην Ομόνοια στις 13.00 και στην πορεία στη Βουλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.