Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Μαχητική συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ στην Αλεξανδρούπολη

Η Τοπική Γραμματεία Εβρου του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 11 π.μ πραγματοποίησε συγκέντρωση  στα πλαίσια της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας ενάντια στο νόμο λαιμητόμο .

DSC01911Στη συγκέντρωση μίλησε ο Γιάννης  Χιώνης  μέλλος του Δ.Σ του Ε.Κ Εβρου και μέλλος της Τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ
Στην ομιλία του τόνισε: Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, άνεργοι, νέες και νέοι, Η κυβέρνηση για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου φέρνει μέσα στο Σαββατοκύριακο σαν τον κλέφτη τις βάρβαρες προτάσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό!
DSC01924
Ότι γνωρίσαμε μέχρι σήμερα από ασφαλιστικά δικαιώματα συνθλίβονται για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων. Θέλουν να ξεμπερδέψουν μια και καλή με το βαρίδι της Κοινωνικής Ασφάλισης, για να προστατευτεί και να αυξηθεί η κερδοφορία των μονοπωλίων. Παράλληλα, φέρνουν νέα φοροεπιδρομή, νέα ασήκωτα βάρη στις πλάτες μας, νέα αιμορραγία στο ήδη άθλιο λαϊκό εισόδημα!
Οι αγώνες των προηγούμενων μηνών χάραξαν το δρόμο! Φανερώθηκε η δυναμική που έχει η συμμαχία του εργαζόμενου λαού!
Εργαζόμενε, άνεργε, νέα και νέε,
Όλοι μαζί, εργάτες, φτωχοί αγρότες, ελευθεροεπαγγελματίες, επιστήμονες!
Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!
DSC01903Αν κάνουμε πίσω δε θα σταματήσουν πουθενά! Δε θα μας αφήσουν τίποτα!
Ή θα υποταχτούμε και θα τα σαρώσουν όλα, ή θα τους πάρουμε στο κυνήγι!
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία και μοίρασμα υλικού στο κέντρο της πόλης, με σκοπό να ενημερωθούν οι πολίτες για τις δράσεις του ΠΑΜΕ στις επόμενες μέρες  και πιο συγκεκριμένα :
Σάββατο 7 Μάη, 1μ.μ  αναχώρηση λεωφορείων για Θεσσαλονίκη μπροστά από το Δημαρχείο για το μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ
Κυριακή 8 Μάη, 10.30π.μ  απεργιακή συγκέντρωση τιμής για την εργατική πρωτομαγιά και αγώνα ενάντια στον νέο νόμο λαιμητόμο  μπροστά στο Δημαρχείο.
DSC01903DSC01911DSC01924

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.