Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Α. ΠΟΛΥΓΕΝΗ ΣΤΟ MEGA

Την αποφασιστικότητα των φτωχομεσαίων αγροτών να κλιμακώσουν τον αγώνα επιβίωσης που δίνουν με το πλαίσιο των δίκαιων αιτημάτων τους, εξέφρασε ο Άρης Πολυγένης, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, μιλώντας στην τηλεόραση του «Mega», το πρωί της Κυριακής, από το μπλόκο της Νίκαιας, όπου σήμερα θα γίνει πανελλαδική σύσκεψη. 

Υπογράμμισε ότι τα σχέδια της κυβέρνησης για διαίρεση των αγροτών, μέσω και της προσπάθειας να στήσει διάλογο-απάτη, δε θα περάσουν, θα πέσουν στο κενό και κάλεσε την κυβέρνηση να αποσύρει το Ασφαλιστικό, το Φορολογικό νομοσχέδιο και τα καταργήσει τα τεκμήρια διαβίωσης.
Ερωτηθείς για το διάλογο που διοργανώνει η κυβέρνηση μέσω της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής, δήλωσε πως οι αγρότες καλούνται σε διάλογο για να συζητήσουν για τους όρους σφαγής τους και να παζαρέψουν το πόσα θα χάσουν. 
Αναφέρθηκε επίσης στην αλληλεγγύη που εκφράζεται από τους εργαζόμενους στον αγώνα των αγροτών, όπως και από την πλευρά των αγροτών προς τους εργαζόμενους που αγωνίζονται ενάντια στα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης. 
Τη στήριξη του ΚΚΕ στο δίκαιο αγώνα των αγροτών, εξέφρασε ο βουλευτής του Κόμματος Χρήστος Κατσώτης,ενώ οι εκπρόσωποι των ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ αναλώθηκαν σε κοκορομαχίες, την ώρα που και τα δύο κόμματα, όπως και τα υπόλοιπα του ευρωμονόδρομου, ψήφισαν το 3ο μνημόνιο στη Βουλή το περασμένο καλοκαίρι που ρητώς προβλέπει αντιλαϊκά μέτρα που επιταχύνουν το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.