Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Παφίλης: Μύθος το παράλληλο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τα ισοδύναμα της ΝΔ


Παφίλης: Μύθος το παράλληλο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τα ισοδύναμα της ΝΔ
«Τα περί παράλληλου προγράμματος  είναι μύθος. Όπως και τα ισοδύναμα που λέει η ΝΔ είναι μύθος. Είναι όλα είναι καθορισμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια» σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και τον RealFm 97,8.
«Και τα 5 κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο είναι δεσμευμένα ότι θα ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα που καθορίζει και με λεπτομέρειες  ποια είναι η πολιτική το επόμενο διάστημα» πρόσθεσε.
Σε ερώτηση σχετικά με το εάν υπάρχουν πολιτικές διαφορές στις πολιτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ σημείωσε:
«Αυτό καταγράφηκε στο τρίτο μνημόνιο που ήρθε να προστεθεί στα άλλα δύο μνημόνια, τα οποία όχι μόνο δεν τα κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τα εφάρμοσε με θρησκευτική ευλάβεια θα έλεγα. Επομένως, αυτό καθορίζει αντικειμενικά και τη σύμπτωση των προγραμμάτων των δύο κομμάτων.»
Για την Λαϊκή Ενότητα ο κ. Παφίλης σημείωσε ότι «έφυγε ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ και υπόσχεται αυτά που υποσχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ προηγουμένως και τα οποία κατέρρευσαν, όχι θεωρητικά αλλά από την ίδια την πραγματικότητα.
«Ο λαός αυτή τη στιγμή έχει δοκιμάσει τα πάντα. Έχει δοκιμάσει όλες τις πολιτικές διαχείρισης  του συστήματος που τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, στο αδιέξοδο.»τόνισε ο κ. Παφίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.