Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

 

Σε κλείσιμο οδηγείται το νοσοκομείο 'Παναγία' στην Θεσσαλονίκη

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ .............
Πολίτες της Θεσσαλονίκης,

Είμαστε εργαζόμενοι του Νοσοκομείου «ΠΑΝΑΓΙΑ». Ένα νοσοκομείο που έγραψε και γράφει τη δική του ιστορία για πάνω από 40 χρόνια, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στους πολίτες όχι μόνο της Καλαμαριάς, της Θεσσαλονίκης και των γύρω δήμων, αλλά και όλης της Β.Ελλάδας.

Το στεγαστικό ζήτημα(ενοικιαζόμενο κτήριο) και η λήξη σύμβασης του μισθώματος από τις 30 Απριλίου 2012 μας κάνει να ανησυχούμε έντομα για το μέλλον του Νοσοκομείου μας.

Επιπλέον η πρακτική από πλευράς διοίκησης, της συνεχούς υποβάθμισης της καλής λειτουργίας του Νοσοκομείου, η δεκάμηνη καθυστέρηση των δεδουλευμένων -εφημερίες,υπερωρίες-του ιατρικού και υγειονομικού προσωπικού, η συστηματική αγνόηση των πραγματικών αναγκών του Νοσοκομείου, οδηγούν ουσιαστικά στην εξαθλίωση των συνθηκών δουλειάς των εργαζομένων και στο κλείσιμο του Νοσοκομείου.

Όραμα δεν έχουν. Δεν πίστεψαν και δεν πιστεύουν ,ουτε η διοίκηση του Νοσοκομείου ΑΓ.ΠΑΥΛΟΣ, ούτε της περιφέρειας 4ηΔΥΠΕ, ούτε η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ότι μπορεί να υπάρξει και να είναι βιώσιμο ένα νέο μεγάλο Νοσοκομείο στην περιοχή της καλαμαριάς που θα εξυπηρετεί με επάρκεια όλη την Ανατολική περιοχή του νομού και τον άξονα Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου

  • Αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα του κάθε πολίτη στη Δημόσια Υγεία.
  • Είμαστε υπέρ του εξορθολογισμου των δαπανών στην υγεία αλλά όχι στην ισοπέδωση της, λέμε ΝΑΙ στον περιορισμό της σπατάλης.
  • Αγωνιζόμαστε να μην κλείσουν το Νοσοκομείο «ΠΑΝΑΓΙΑ»
  • Αγωνιζόμαστε για τα αυτονόητα που πάνε να καταργήσουν οι σημερινές διοικήσεις και ηγεσίες.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ.

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!


--
gnikol


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.