Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Πρωτιά με πολύ μεγάλη σημασία



Σημαντική ενίσχυση και πρωτιά κατέγραψε ο «Ενωτικός Αγωνιστικός Συνδυασμός Οικοδόμων» (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) στις εκλογές του Σωματείου Οικοδόμων Ηρακλείου.

Σε σύνολο 1.437 ψηφισάντων (1.231 το 2010), οι ταξικές δυνάμεις πήραν 801 ψήφους (από  561) και 9 έδρες (από 7).

Το ψηφοδέλτιο που συγκρότησαν όλες οι άλλες δυνάμεις μαζί (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, μαζί φυσικά με τον απαραίτητο ... μαϊντανό, την «Αυτόνομη Παρέμβαση» του ... ενωτικού ΣΥΡΙΖΑ), με τον τίτλο «Ανεξάρτητη Συνεργασία Οικοδόμων» πήρε 611 ψήφους (από 647) και 6 έδρες (από 8 το 2010).

Η επιτυχία αυτή, λογαριάζεται διπλά, αν συνυπολογίσει κανείς, τι έγινε τις προηγούμενες μέρες στο Ηράκλειο.

Για πληρέστερη ενημέρωση, διαβάστε :

Ο «Ενωτικός Αγωνιστικός Συνδυασμός Οικοδόμων» καταγγέλλει τις προσπάθειες της «Ανεξάρτητης Συνεργασίας Οικοδόμων» (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ) να διαμορφώσει συσχετισμούς υπέρ της στις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου Κρήτης, που βρίσκονται σε εξέλιξη από τις 19 Ιούλη, με τη βοήθεια δημάρχων, αντιδημάρχων και τοπικών συμβουλίων που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ και με την καθοδήγηση και τις εντολές του επίσης δήθεν «ακομμάτιστου» προεδρείου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου (ΠΑΣΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ).

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του:

«Σύμφωνα με καταγγελίες συναδέλφων οικοδόμων, όλος ο μηχανισμός του δήμου Ηρακλείου, Μαλεβιζίου αλλά και άλλων δήμων βρίσκεται "επί ποδός" προκειμένου να κατευθυνθούν οι οικοδόμοι να στηρίξουν τον εργοδοτικό- κυβερνητικό συνδικαλισμό. Μάλιστα, γίνονται και τηλέφωνα από υπηρεσίες των Δήμων (π.χ. Δήμος Ηρακλείου) σε οικοδόμους που είχαν κατά το παρελθόν εργαστεί εκεί με συμβάσεις ώστε να στηριχθεί συγκεκριμένος υποψήφιος της παράταξης "Ανεξάρτητης Συνεργασίας Οικοδομών"!

 

  Αναδημοσίευση από Faros

Πρωτιά με πολύ μεγάλη σημασία

by faros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.