Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ                               5-2-2019

Είναι γνωστό ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς στην πορεία του γαλούχησε γενιές και γενιές ενάντια στο κατεστημένο, την αδικία, μέσα από τις γραμμές του οποίου πέρασαν σημαντικές προσωπικότητες, κομμουνιστές αθλητές, όπως ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας Κώστας Λιάρος, και άλλοι προοδευτικοί άνθρωποι.
Στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, συνέβη κάτι απαράδεκτο που δεν συνάδει με την ιστορία αυτού του συλλόγου. Η εκδήλωση μετατράπηκε σε φιέστα για τον περιφερειάρχη και ακολουθήσαν όλοι οι υποψήφιοι κομμάτων, δήθεν ανεξάρτητοι κλπ. Έσπευσαν μάλιστα οι διοργανωτές της εκδήλωσης να ανακοινώσουν δια μικροφώνου την υποψηφιότητα του προέδρου του ΔΣ του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, με την παράταξη του κ.  Τζιτζικώστα στις επερχόμενες Τοπικές - Περιφερειακές Εκλογές.
Ξεκαθαρίζουμε είναι άλλο να καλείς εκλεγμένους και υποψηφίους σε μια εκδήλωση σου και άλλο να την μετατρέπεις σε πανηγύρι προβολής των συγκεκριμένων. Καμία σχέση δεν έχουν αυτές οι δυνάμεις με τον λαό αυτού του προοδευτικού προσφυγικού αθλητικού σωματείου.
Από την άλλη πλευρά, ενώ στην εκδήλωση ανακοινώθηκαν όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων και υποψήφιοι και πήραν τον λόγο, δεν δόθηκε αντίστοιχα ο λόγος στον υποψήφιο της Λαϊκής Συσπείρωσης! Δεν γνώριζαν; Δύσκολο να το πιστέψουμε. Προφανώς η στάση τους εκφράζει την πρακτική του αποκλεισμού για τους δικούς τους λόγους που δεν γνωρίζουμε.
Ο κάθε Καλαμαριώτης  Απολλωνιστής  ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Να σκεφτεί αν θέλει δημάρχους και περιφερειάρχες που βάζουν πλάτη στην καθήλωση των κονδυλίων για τον αθλητισμό, αφήνουν στην εγκατάλειψη τις υποδομές και στηρίζουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα που δρουν σε όλα πλέον τα αθλήματα ή αγωνιστές που στην πράξη αντιμάχονται αυτήν την πολιτική, διεκδικούν γενναία αύξηση των κονδυλίων για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αντιπαλεύουν την επιχειρηματική δράση στον αθλητισμό, διεκδικούν χώρους άθλησης και κατάλληλες αθλητικές υποδομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.