Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Sτο δήμο Καλαμαριάς καταγγέλλει η ΔΑΣ, για υπονόμευση της απεργίας - αποχής από την αντιδραστική «αξιολόγηση» στο Δημόσιο.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Υπονομεύουν με φήμες την αποχή από την «αξιολόγηση»
Τις δυνάμεις του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού και ιδιαίτερα τα στελέχη της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής» στο Σωματείο Εργαζομένων 
Οπως αναφέρει η ΔΑΣ, «διαδίδουν φήμες σε διάφορες υπηρεσίες και χώρους εργασίας του δήμου Καλαμαριάς ότι η ΑΔΕΔΥ δεν καλύπτει τους εργαζόμενους σε σχέση με τη συμμετοχή τους στην απεργία - αποχή. Οι φήμες, προέρχονται από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΔΚ και συγκεκριμένα της παράταξης της "Συνδικαλιστικής Ανατροπής", τα οποία συμμετείχαν σε σύσκεψη των ΔΣ των Συλλόγων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μετά από πρόσκληση της ΠΟΕ - ΟΤΑ για ενημέρωση σχετικά με το θέμα της "αξιολόγησης". (...) Λίγο πριν κλείσει η πρώτη φάση της "αξιολόγησης", με ανακριβείς πληροφορίες και διαδόσεις οδηγούν τους συναδέλφους στη συμμετοχή τους στην "αξιολόγηση"».
Η ΔΑΣ καταγγέλλει την υπονόμευση των αγώνων, ενημερώνει τους εργαζόμενους ότι η απεργία συνεχίζεται κανονικά και τους καλεί να συμμετέχουν και να καταθέσουν τη σχετική δήλωση αποχής στον Σύλλογο Εργαζομένων στο δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.