Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Συνεχίζονται οι κεντρικές δραστηριότητες των ταξικών δυνάμεων


Φωτό από τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς 2018Φωτό από τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς 2018
Συνεχίζονται οι δράσεις, πρωτοβουλίες, συλλογικές διαδικασίες, συσκέψεις, περιοδείες που οργανώνονται από τα σωματεία και τις επιτροπές αγώνα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ για την «πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις εξελίξεις στην περιοχή μας, δεμένα με την κατάσταση της εργατικής τάξης και τα προβλήματα της». 
Σε δελτίο Τύπου της Γραμματείας ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης απευθύνεται κάλεσμα «στους εργαζόμενους και τους ανέργους, τους φοιτητές και τους αυτοαπασχολούμενους να μπουν στις γραμμές του ταξικού πόλου στο κίνημα, εκεί όπου θα γνωρίζουν την πραγματική τους δύναμη, εκεί όπου θα σπάσουν την μοιρολατρία, εκεί που ο αγώνας ανοίγει την προοπτική για μια ζωή με βάση τις δυνατότητες της εποχής μας, με κάλυψη όλων των σύγχρονων αναγκών μας.
... συνεχίζουμε αταλάντευτα στο δρόμο ανασύνταξης του εργατικού κινήματος:
  • 5 Μάη, ιστορικός περίπατος των σωματείων για γνωριμία των νέων μελών με τη σύγχρονή ιστορία του εργατικού κινήματος στην πόλη μας, με αφετηρία την πλατεία Ελευθερίας στις 11 π.μ.
  • 9 Μάη, συγκέντρωση στις 10.30 στο άγαλμα Βενιζέλου και κατάθεση στεφάνων στις 11 π.μ. στο χώρο των γεγονότων του Μάη '36 από όλα τα σωματεία.
  • 13 Μάη, συμμετοχή στη μέρα της αντιιμπεριαλιστικής δράσης που έχει εξαγγείλει η ΕΔΥΕΘ για τη Θεσσαλονίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.