Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αγωνιστική απάντηση σε παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αγωνιστική απάντηση στο νέο κύμα της αντιλαϊκής επίθεσης που ήδη ξεδιπλώνεται, ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα που δρομολογούνται από την κυβέρνηση κατά παραγγελία του κεφαλαίου, έστειλε χτες βράδυ ο εργαζόμενος λαός της Θεσσαλονίκης που συμμετείχε μαζικά στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.
Από το βήμα της συγκέντρωσης, στο Αγαλμα Βενιζέλου, ο Γιώργος Καραγιάννης, πρόεδρος του Συνδικάτου Τύπου Χάρτου Κεντρικής Μακεδονίας, τόνισε: «Με την κινητοποίησή μας καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, συνολικότερα το λαό, να μη συμβιβαστούμε με τη μίζερη ζωή, με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, της ΕΕ, του ΔΝΤ, των μονοπωλίων. Να προετοιμάσουμε δυνάμεις για σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική. Να καταργηθούν τα μέτρα, παλιά και νέα».
Τη συγκέντρωση χαιρέτισε επίσης ο Γιώργος Ευθυμιάδης,μέλος της Διοίκησης της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά (ΠΟΕΕΠ) και γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων «Coca Cola» Θεσσαλονίκης.
Ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης. Οι εργαζόμενοι από μια σειρά κλάδους και χώρους δουλειάς, με τα πανό και τα συνθήματά τους, πρόβαλαν τις διεκδικήσεις τους και έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα κλιμάκωσης του αγώνα σε κυβέρνηση και εργοδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.