Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Καλή αγωνιστική σχολική χρονιά!

Καλαμαριά, 19/5/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατά τις εκλογές της Δευτέρας, 10 Μαΐου 2017, αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων των μαθητών του Δήμου Καλαμαριάς, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα στις 17/5/2017 ως εξής:
Πρόεδρος: Δελιγκά  Αθανασία (Τιτίκα) 6932737353, titika@mandosini.com
Αντιπρόεδρος: Πατσίκας Μιχάλης 6976825626, michaelpatsikas@gmail.com
Γεν.Γραμματέας: Ζαγκελιδου Μαρίνα 6974633223, marinzag@gmail.com
Ταμίας: Βλασιάδης Συμεών (Σίμος) 6948876905, simeonvlasiadis@gmail.com
Μέλος: Καλλιφατίδης Γιάννης 6945104222, kallifas@yahoo.gr
Μέλος: Θεοδοσιάδου Μελίνα, 6973820299 mtheodosiadou@hotmail.com
Μέλος: Παναγιωτοπούλου Μόρφω, 6973345976 evmopanag@gmail.com
Επίσης εκλέξαμε στην Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τους παρακάτω αντιπροσώπους:  Νίκο Χριστάνη,  Τιτίκα Δελιγκά, Βλασιάδη Σίμο, Μιχάλη Πατσίκα, Παναγιωτοπούλου Μόρφω, Νικολαΐδη Γρηγόρη. Στο ΔΣ της Ομοσπονδίας εκλέχτηκαν από την Ένωσή μας οι Δελιγκά Τιτίκα, Μιχάλης Πατσίκας και Νικολαΐδης Γρηγόρης.
Ευχαριστούμε όλους τους εκπροσώπους των σχολείων που μας ψήφισαν κι ευελπιστούμε η Ένωση Γονέων να γίνει ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας, συνδυάζοντας δράσεις που αφορούν όχι μόνο τους μαθητές, αλλά και τους γονείς και τους δασκάλους τους.

Σημειώνουμε ότι οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Ένωσης είναι ανοιχτές για οποιονδήποτε γονέα επιθυμεί να παρευρεθεί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και να εκθέσει τους προβληματισμούς του.  Επιθυμούμε άλλωστε να έρθουμε σε επαφή με όλα τα ΔΣ των συλλόγων για να γνωριστούμε και να έχουμε καλύτερη συνεργασία. Ένας τρόπος θα ήταν να μας ενημερώσετε πότε θα έχετε συνεδρίαση ΔΣ και ένα μέλος της Ένωσης θα μπορούσε να παραβρεθεί .
Οι πρώτες μας προτεραιότητες εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς είναι οι εξής: Να δούμε καταρχήν αν στα σχολεία μας υπάρχουν ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό, σε βοηθητικό προσωπικό (καθαρίστριες, φύλακες, σχ. τροχονόμοι), να καταγράψουμε αν μέσα στο καλοκαίρι έγιναν κάποιες επιδιορθώσεις στο σχολείο και γενικότερα να έχουμε σαν γονείς μια όσο πιο ολοκληρωμένη εικόνα γίνεται.
Για την μέρα του Αγιασμού σας στέλνουμε συνημμένα την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας γονέων και της ΑΣΓΜΕ να την προωθήσετε σε όλους τους γονείς και όπου υπάρχει δυνατότητα να την αναπαράγετε και να την μοιράσετε.

Καλή αρχή. Καλή αγωνιστική σχολική χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.