Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Δρομολογούν πούλμαν για τα εγκαίνια του Μουσείου - Μνημείου του ΔΣΕ


ΚΟ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δρομολογούν πούλμαν για τα εγκαίνια του Μουσείου - Μνημείου του ΔΣΕ
Η ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, διοργανώνοντας τη μετάβαση στα εγκαίνια του Μουσείου - Μνημείου για τον ΔΣΕ στον Γράμμο, το Σάββατο 19 Αυγούστου, δρομολογεί πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη. Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου, στις 7.30 π.μ., από το Αγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Για συμμετοχές απευθύνεστε στις Οργανώσεις της ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και στο τηλέφωνο 2310 286546.
Μετάβαση διοργανώνει και ηΚΟ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 19 Αυγούστου με πούλμαν από Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, και το πρόγραμμα περιλαμβάνει συμμετοχή στην εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ για τα εγκαίνια του Μουσείου το Σάββατο 19 Αυγούστου, περιήγηση στην περιοχή και αναχώρηση το απόγευμα του Σαββάτου. Για συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Οργανώσεις της ΚΟ Θεσσαλίας του ΚΚΕ και στο τηλέφωνο 2410254174 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 9 π.μ. - 1 μ.μ. Από τη Λάρισα το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 6 π.μ., από την πλατεία Λαού (ωδείο).
  • Θυμίζουμε πως ηΕπιτροπή Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ έχει ενημερώσει ότι έκλεισε ο κατάλογος για τη συμμετοχή στα εγκαίνια του Μουσείου - Μνημείου του ΔΣΕ. Τα πούλμαν της ΚΟΑ θα αναχωρήσουν από την Αθήνα, την Παρασκευή 18 Αυγούστου και ώρα 9.30 π.μ., από την πλατεία Καραϊσκάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.