Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Πολύμορφες εκδηλώσεις από Συλλόγους Γυναικών και άλλους φορείς


Η αφίσα για την εκδήλωση στην ΚοζάνηΗ αφίσα για την εκδήλωση στην Κοζάνη
Πολύμορφες εκδηλώσεις από Συλλόγους Γυναικών της ΟΓΕ σε διάφορες πόλεις της χώρας γίνονται αυτές τις ημέρες. Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί: 

Παρασκευή 5 Μάη 

  • Ο Σύλλογος Γυναικών Αργυρούπολης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τα σύγχρονα δικαιώματα των γυναικών στην εργασία, τη μητρότητα και τον ελεύθερο χρόνο στις 20.00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Δημαρχείο Αργυρούπολης). Η εκδήλωση περιλαμβάνει έκθεση ζωγραφικής με έργα παιδιών των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Αργυρούπολης, ομιλία για τα θέματα της εργασίας, της μητρότητας και του ελεύθερου χρόνου της γυναίκας σήμερα, θεατρική παράσταση, απαγγελία ποιημάτων και μουσικό πρόγραμμα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 Κυριακή 7 Μάη

  • Η ΟΓΕ και το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (παραρτήματα Αχαρνών) διοργανώνουν εκδήλωση στις 7 μ.μ στο αμφιθέατρο του ΙΓΜΕ, Σπ.Λούη 1 στο Ολυμπιακό Χωριό (Γ' είσοδος). Θα γίνουν παρεμβάσεις από τα ΔΣ των δυο φορέων και θα ακολουθήσει η παράσταση «Η πτώση και η άνοδος του κυρίου Γκρόσαπ», απο τη θεατρική ομάδα της Λαϊκής Επιτροπής και Επιτροπής Ανέργων Κορυδαλλού. 

Δευτέρα 8 Μάη

  • Οι σύλλογοι γυναικών Θεσσαλονίκης της ΟΓΕ καλούν τα μέλη και τους φίλους τους να παρακολουθήσουν την παράσταση «Αθηνά Χατζηεσμέρ, ετών 17» , στις 21.00, στο Θέατρο «Αθήναιον». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.