Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Δηλώνουμε τη συμπαράσταση μας στον Κώστα Πελετίδη

Αποτέλεσμα εικόνας για ο πελετιδης σε δικη

KΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ συμπαράστασης στον Κ. Πελετίδη- «Υψώνουμε τοίχο απέναντι στην αναβίωση του φασισμού και του ναζισμού»

Δηλώνουμε τη συμπαράσταση μας στον Κώστα Πελετίδη - Κείμενο υπογραφών στήριξης στον δήμαρχο Πάτρας

«Ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης,  δικάζεται με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος,  επειδή  μετά και από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης   δεν διευκόλυνε τη δράση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής.
Με αφορμή την δίωξή του, ο Κώστας Πελετίδης έχει δηλώσει:
«Ο λαός μας έχει πληρώσει με βαρύ φόρο αίματος το φασισμό. Οι θηριωδίες των ναζί, των οποίων ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής δηλώνει «σπορά» και συνεχιστής, όπως το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων με πάνω από 500 εκτελεσμένους, του Διστόμου με 218 εκτελεσμένους, το μπλόκο στα Προσφυγικά της Πάτρας με τα εκτελεσμένα παιδιά μας, είναι δίπλα μας και το μαρτυρούν.
Αποτελεί, λοιπόν, καθήκον και υποχρέωσή μας απέναντι στο λαό της Πάτρας, απέναντι στην Ιστορία μας, απέναντι στη νέα γενιά, να είμαστε μπροστά και με τη δράση μας και τον τρόπο διοίκησης του Δήμου, να υψώνουμε τοίχο απέναντι στην αναβίωση του φασισμού και του ναζισμού, να αποκαλύπτουμε με κάθε τρόπο τον πραγματικό χαρακτήρα και το ρόλο των πολιτικών απογόνων των ναζί, να αναδείχνουμε την επικίνδυνη εγκληματική δράση τoυς. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μη διευκολύνουμε, με οποιονδήποτε τρόπο, τη δράση τους» (συνέντευξη στον «Ριζοσπάστη» – 22/1 /2017).
Δηλώνουμε τη συμπαράσταση μας στον δήμαρχο Πάτρας.
Και  «υψώνουμε τοίχο απέναντι στην αναβίωση του φασισμού και του ναζισμού». 
Το κείμενο είναι κάλεσμα των ιστοσελίδων atexnos.grimerodromos.grinfo-war.grnostimonimar.grtoperiodiko.gr και του ραδιοφώνου της ertopen».
*Αρκεί να συμπληρώσετε το  e-mail, το ονοματεπώνυμο και τη χώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.