Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμαριάς είναι κατηγορηματικά αντίθετη με τις κατασχέσεις κατοικίας, δεσμεύσεις λογαριασμών και ΑΦΜ, που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενάντια στις λαϊκές οικογένειες.

Λαϊκή Συσπείρωση για κατασχέσεις.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμαριάς είναι κατηγορηματικά αντίθετη με τις κατασχέσεις  κατοικίας, δεσμεύσεις λογαριασμών και ΑΦΜ, που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενάντια  στις λαϊκές οικογένειες.
Θεωρούμε ότι ο αγώνας αυτός θα έχει νόημα και θα φέρει αποτελέσματα αν συνδυαστεί με την πάλη ενάντια στο θεσμικό και νομικό οπλοστάσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των άλλων ιμπεριαλιστικών οργανισμών που στόχο έχουν να θωρακίσουν την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα των μονοπωλίων  και την καπιταλιστική ανάπτυξη.
Είμαστε επίσης κατηγορηματικά αντίθετοι με το κύμα  των κατασχέσεων, που η συγκυβέρνηση αναγκάζει τους δήμους να λειτουργούν ως φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί και να προχωρήσουν σε κατασχέσεις, προκειμένου να αυξηθεί η εισπραξιμότητα των εσόδων, αφού η κρατική επιχορήγηση δίνεται με μεγάλες μειώσεις και στόχος είναι η κατάργησή της.

Προτείνουμε  να σταλεί  επιστολή  προς την Οικονομική Υπηρεσία του δήμου να μη βεβαιώσει καμία οφειλή στην εφορία και να μην προβεί σε καμία ενέργεια λήψης αναγκαστικών μέτρων, πράξη κατάσχεσης εις βάρος της περιουσίας (κινητής και ακίνητης) και καμία κατάσχεση εις χείρας τρίτου για όλες τις φτωχές λαϊκές οικογένειες (άνεργους, χαμηλόμισθους, συνταξιούχους, μικρούς επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.