Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα δώσουμε δυναμικό παρόν στο πλευρό των αγροτών στις 30 Ιανουαρίου 2016, στο πλαίσιο της Agrotica».

Της Άντζελας Πεΐτση

Με μαζική συμμετοχή στη σημερινή πορεία κατά του νέου ασφαλιστικού στην οποία διαδήλωσαν εκπρόσωποι συνδικάτων, εργαζομένων, ανέργων, απολυμένων, συνταξιούχων και νέων ολοκληρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, οι συνεχόμενες και αδιάλειπτες κινητοποιήσεις που υλοποίησε το ΠΑΜΕ, κατά των πολιτικών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τα μέλη του συντονιστικού Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου Π.Α.ΜΕ. Θεσσαλονίκης, προανήγγειλαν πως θα δώσουν δυναμικό παρόν και θα στηρίξουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών το επόμενο Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, στο πλαίσιο της κλαδικής έκθεσης «Agrotica 2016». Επίσης, προσκαλούν όλους και όλες στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις της 4η Φεβρουαρίου 2016, που έχουν προγραμματιστεί από τα συνδικαλιστικά όργανα και τους συνδικαλιστικούς φορείς, κατά του νέου ασφαλιστικού.

Ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό, Κυριάκος Τσιαούσης δήλωσε στο zougla.gr: «Σήμερα ολοκληρώθηκε μία κινητοποίηση, μία μαζική κινητοποίηση στο πλαίσιο πρόσκλησης του ΠΑΜΕ κατά του νέου ασφαλιστικού. 

Στο κάλεσμά μας, υπήρξε ανταπόκριση από κάθε άκρη της χώρας μας και είχε ως στόχο να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση: Δε θα τους περάσει. Να κατεβάσουν «τα χέρια» από τις κατακτήσεις του εργατικού λαϊκού κινήματος πόσο μάλλον όταν οι κατακτήσεις αυτές αφορούν στο ασφαλιστικό». Και υπογράμμισε: «Δεν είναι η τελευταία μας κινητοποίηση. Συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας και θα δώσουμε δυναμικό παρόν στο πλευρό των αγροτών στις 30 Ιανουαρίου 2016, στο πλαίσιο της Agrotica».
PHGH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.