Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»: Πολλές δραστηριότητες στους Χώρους ΑΕΙ - ΤΕΙ, Αθλητισμού και κατά των Ναρκωτικών


Το πλούσιο πρόγραμμα του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» αγκαλιάζει και το Χώρο των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ. 
Συγκεκριμένα, στο χώρο αυτό την πρώτη μέρα, Πέμπτη 8 Οκτώβρη, στις 19.30 διοργανώνεται εκδήλωση - καλωσόρισμα πρωτοετών φοιτητών και σπουδαστών, στην οποία περιλαμβάνεται και συζήτηση με θέμα «Για ποιο σκοπό σπουδάζουμε;», όπου θα μιλήσει ο Δημήτρης Κοιλάκος, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ του ΚΚΕ. 
Χώρος κατά των Ναρκωτικών
Στο Χώρο κατά των Ναρκωτικών, όπως κάθε χρόνο, θα φιλοξενούνται θεραπευτικές κοινότητες και κέντρα πρόληψης. Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για το πρόβλημα της τοξικοεξάρτησης μέσα από τα ταμπλό που θα υπάρχουν στο χώρο, αλλά και την έκθεση σκίτσου με δημιουργίες που αναδεικνύουν πως «δεν είναι ελευθερία να ψάχνεις τη φυγή, τα ναρκωτικά είναι στο μυαλό καταστολή!». Ακόμα, όσοι θέλουν θα μπορούν δοκιμάσουν τις γνώσεις τους παίζοντας σ' ένα ευρηματικό παιχνίδι - κουίζ ατομικά ή και σε ομάδες.
Τέλος, στο χώρο θα διακινείται η νέα μπροσούρα του Τμήματος κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και ανακοίνωση με τις θέσεις και τους στόχους πάλης της ΚΝΕ.
Χώρος Αθλητισμού
Οι φίλοι του Αθλητισμού, μικρότεροι αλλά και μεγαλύτεροι, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αθλήματα της Πάλης και του Παγκράτιου, καθώς διακεκριμένοι αθλητές και προπονητές από τις αντίστοιχες Ομοσπονδίες θα παρουσιάσουν τα δυο αθλήματα τις δυο πρώτες μέρες του Φεστιβάλ, Πέμπτη 8/10 και Παρασκευή 9/10 στις 20.00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.