Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Πρόγραμμα περιοδειών – επισκέψεων του Σωτήρη Ζαριανόπουλου, Ευρωβουλευτή του Κ.Κ.Ε. και της Ελένης Γερασιμίδου, Βουλευτή του Κ.Κ.Ε. στη Β’ Θεσσαλονίκης,



Ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, Ευρωβουλευτής του Κ.Κ.Ε., με αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.:

  • θα πραγματοποιήσουν, την Παρασκευή 06.03.2015, 11.00 π.μ., περιοδεία στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου», όπου θα συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους και θα συναντηθούν με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου καθώς και τη Διοίκηση του Σωματείου των εργαζόμενων σε αυτό.
Η Ελένη Γερασιμίδου, Βουλευτής του Κ.Κ.Ε. στη Β’ Θεσσαλονίκης, με αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.:
  • θα πραγματοποιήσουν, την Παρασκευή 06.03.2015, 10.30 π.μ., περιοδεία στο «Ιπποκράτειο» Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
  • το Σάββατο 07.03.2015, 06.30 μ.μ., θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει σε εκδήλωση, που διοργανώνει η Κ.Ο.Β. Καλοχωρίου, στην αίθουσα της Κοινότητας Καλοχωρίου, με αφορμή τον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.