Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Εστειλε "αδιάβαστο" τον Λοβέρδο ο Παφίλης

Απόλαυση ήταν να παρακολουθείς το «χουνέρι» που εισέπραξε σήμερα στην βουλή ο στυγνός εξουσιαστής και εξόφθαλμα ψεύτης Αντρέας Λοβέρδος. 

Στην προσπάθεια του να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά για το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες απέδωσε στην κυβέρνηση ότι λειτουργεί βάσει «Σταλινικού παρασυντάγματος».

Φυσικά όταν πήρε το λόγο ο, Θανάσης Παφίλης, αυτή την παπαριά του ΠΑΣΟΚου βουλευτή δεν την προσπέρασε. Εμπειρος και με γνώσεις ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ έστειλε «αδιάβαστο» το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Του ανέφερε τι έλεγε το Σοβιετικό σύνταγμα τότε, ενώ όσο αφορά το ελληνικό σύνταγμα, που υπερασπίζεται ο Λοβέρδος, απέδειξε ότι δεν ισχύουν τίποτα από όσα γράφει.

Σχετικά με την συζήτηση που γίνεται για τις τηλεοπτικές άδειες την θεώρησε κοροϊδία, εκτιμώντας ότι και με το νέο νομοσχέδιο πάλι τα τηλεοπτικά κανάλια θα ανήκουν και θα εξυπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα ενώ παράλληλα θα υπερασπίζονται το πολιτικό σύστημα, δηλαδή τον καπιταλισμό. Σε κάθε περίπτωση τόνισε, πάλι οι τηλεοπτικοί δίαυλοι θα βρεθούν στην ιδιοκτησία της ντόπιας οικονομικής ολιγαρχίας και φυσικά το προϊόν που θα προβάλλουν θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.