Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

πρόβλημα λειτουργίας του καταστήματος της ΔΕΗ στην Πόντου



                                           Καλαμαριά 08 Δεκέμβρη 2014



Προς
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Καλαμαριάς
 
Θέμα: το πρόβλημα λειτουργίας του καταστήματος της ΔΕΗ στην Πόντου

    Το τελευταίο διάστημα παρουσιάστηκε οξυμένο το πρόβλημα σωστής λειτουργίας του υποκαταστήματος της ΔΕΗ, στην οδό Πόντου, εξ' αιτίας της έλλειψης υπαλληλικού προσωπικού. Για παράδειγμα κάποιες μέρες δεν λειτούργησαν τα ταμεία του καταστήματος λόγω έλλειψης υπαλλήλων επειδή είχε λήξει η 8μηνη σύμβασή τους με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία εκατοντάδων συμπολιτών μας. Μάλιστα υπήρξε η πληροφορία ότι το συγκεκριμένο κατάστημα θα κλείσει, κάτι που αν συμβεί θα φέρει σοβαρό πρόβλημα ταλαιπωρίας στην εξυπηρέτηση δεκάδων χιλιάδων λαϊκών οικογενειών.
    Επισημαίνουμε ότι καθημερινά στο συγκεκριμένο υποκατάστημα γίνονται εκατοντάδες αιτήσεις διακανονισμού πληρωμής και επανασυνδέσεων λόγω διακοπής, από νοικοκυριά που ζουν μόνιμα με την απειλή της διακοπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος λόγω αδυναμίας πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΗ.
    Θα πρέπει να τονίσουμε  ότι το συγκεκριμένο κατάστημα της ΔΕΗ εξυπηρετεί  όχι μόνο τους κατοίκους του Δήμου Καλαμαριάς, αλλά και όλων των περιοχών της Ανατ. Θεσσαλονίκης καθώς και των παραθαλάσσιων περιοχών της Χαλκιδικής μέχρι τα  Μουδανιά από τότε που έχει κλείσει το υποκατάστημα Μουδανιών.
    Ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα απαιτώντας να παρέμβει στην Διοίκηση της ΔΕΗ, με επιστολή και διάβημα,  για:
·         την άμεση επάνδρωση και στελέχωση του υποκαταστήματος της ΔΕΗ επί της οδού Πόντου  με υπαλλήλους.
·         την αναβάθμιση του συγκεκριμένου υποκαταστήματος έτσι ώστε  να μπορεί να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, κάτι που ζητάνε και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
·         την δραστική μείωση των τιμολόγιων της ΔΕΗ, καθώς και των διάφορων πρόσθετων χρεώσεων, για τα λαϊκά νοικοκυριά.

                                      Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης
                                                                 Αντωνάκης Βικέντιος
                                                                 Ντιντή   Λεμονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.